5 voordelen van fruit op je werk

Gezond en vitaal de werkdag doorkomen? Kies dan voor fruit op je werk van De Toffe Peer. Werkfruit brengt namelijk heel veel voordelen met zich mee. Fruit op je werk is een super toffe manier om een gezonde leefstijl te stimuleren bij je medewerkers. Wij zorgen er voor dat er iedere week een (aantal) heerlijke kist(en) met het beste fruit bij jou op kantoor wordt bezorgd.

Fruit op je werk is niet alleen super lekker en gezond, maar is ook fiscaal heel aantrekkelijk. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Op deze pagina vertellen we je alles over deze 5 voordelen van fruit op je werk.

Voordelen van fruit op je werk

 

Gezondere en vitalere werknemers

Zoals je waarschijnlijk wel weet zit fruit boordevol super gezonde vitaminen. Deze vitaminen heb jij nodig voor een goede gezondheid. Wanneer je iedere dag voldoende vitamientjes binnenkrijgt, verhoogt jouw weestand en zul je minder snel ziek worden. Ga je voor een gezonde levensstijl, dan zorgt dat weer voor een betere prestatie, concentratie en vitaliteit. Tel uit je winst! Niet zo gek dus dat zowel werkgevers als werknemers dol zijn op werkfruit!

 

Werkfruit is fiscaal aftrekbaar

Jij kiest er voor om je iedere week de heerlijke fruitkisten van De Toffe Peer op je werk te laten bezorgen. Dit levert niet alleen blije en gezonde werknemers op, maar ook een belastingvoordeel voor je bedrijf. We leggen je uit hoe het werkt.

Wanneer je fruitkisten beschikbaar stelt voor je werknemers op de werkvloer, valt het fruit onder de zogenoemde nihilwaardering of ‘loon in natura met een nihilwaardering’. Dat wil zeggen dat het geen invloed heeft op de vrije ruimte (1,2%) van de Werkkostenregeling (WKR). Werkfruit wordt door de Belastingdienst namelijk gezien als een bijdrage aan gezonde en vitale medewerkers. Dit maakt de kosten van werkfruit fiscaal aftrekbaar. Het is zelfs zo dat de kosten 100% aftrekbaar zijn en datzelfde geldt voor de btw.

Wil je meer weten over het fiscale voordeel? En wil je weten hoe zit voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met je accountant!

 

Altijd vers fruit binnen handbereik

Gemak dient de mens. Wanneer je altijd vers fruit binnen handbereik hebt op je werk, ben je ook eerder geneigd om het te eten. In plaats van een ongezonde snack kies je toch je eerder voor de gezonde optie. Fruit is immers ook super lekker. Zeker wanneer het heerlijk vers is.

 

Streekproducten uit de regio

Jij wilt je medewerkers natuurlijk het beste geven. Daarom bieden wij alleen fruit van de beste kwaliteit. In onze fruitkisten vind je voor een groot gedeelte streekproducten uit de regio. Heerlijk vers van land of plant. Uiteraard is het duurzaam gekweekt. En dat zie, ruik en proef je!

 

Een fruitkist die past bij jouw bedrijf

Bij De Toffe Peer is het mogelijk om een fruitkist uit te kiezen die perfect past bij jouw bedrijf. Je kunt de gewenste fruitkist heel gemakkelijk selecteren via onze webshop en vervolgend een gratis proefpakket aanvragen. Bij iedere fruitkist staat voor hoeveel personen deze is bedoeld en hoeveel fruitstuks hij bevat. Zo geniet jij iedere week van jouw werkfruit op maat!

 

Werkfruit een super tof idee?

Vind jij werkfruit een super tof idee? Kies dan vandaag nog de kist met werkfruit die past bij jouw bedrijf en vraag direct een gratis proefpakket aan of neem contact met ons op. Benader ons dan via telefoonnummer 0313 - 762 766 of stuur een mail naar [email protected].