Het verhaal achter De Toffe Peer

Op mijn 15e ben ik (Wilco) begonnen met ondernemen. Het ondernemen in fruit is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben namelijk de vierde generatie binnen onze fruitfamilie, de appel valt niet ver van de boom dus. Mijn onderneming begon met de kleinste groentewinkel van Nederland. 12,5 jaar verder is dit uitgegroeid tot een jonge nette onderneming vol vakmanschap, service en kwaliteitsproducten.

Binnen onze familie staan kwaliteit, service en klanttevredenheid altijd op nummer #1.

Het is daarom ook niet zo gek dat ik dit binnen De Toffe Peer ook doorvoer. Om zo de klant de allerbeste kwaliteit en smaak te kunnen leveren. Het fruit dat je krijgt kopen we in bij lokale telers uit de regio, zo proef je de Betuwe zo veel mogelijk. Bij De Toffe Peer zeggen we niet alleen dat we kwaliteit hebben, we leveren dit ook bij de klant, altijd volgens afspraak.

 

Smaak, kwaliteit en versheid. Deze woorden gaan hand in hand als het om smakelijke producten gaat. De seizoenen spelen een grote rol in ons aanbod, wat het seizoen ons brengt, bezorgd De Toffe Peer. Zo houden wij de kwaliteit hoog en smaken de vitamientjes het allerlekkerst!

 

Kan niet bestaat niet, wij doen er altijd alles aan om jou als klant te helpen wat binnen onze mogelijkheden ligt.

Wij zeggen altijd, de kwaliteit is ons contract, om wekelijks bij onze vaste klanten fruit te mogen bezorgen.