Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

VRAGEN?

Direct contact met Wilco

Contact opnemen
  • ALTIJD VERS GARANTIE
  • VAN HOLLANDSE BODEM
  • DE MEESTE STREEKPRODUCTEN
  • GRATIS BEZORGD IN DE REGIO

Vers fruit op school

Aandacht voor een gezond levenspatroon is belangrijk. Leerlingen die gezond eten kunnen zich beter concentreren, zijn minder snel ziek en voelen zich energieker. Bovendien stimuleert het kinderen samen fruit eten in de klas! De Toffe Peer biedt de mogelijkheid om zorgeloos uw fruitvoorziening te verzorgen op school. Tevens is er een mogelijkheid om al het fruit kant en klaar gesneden te leveren. Zodat het fruit pak klaar aan de leerlingen word aangeboden. Alles word gekoeld geleverd en met een van onze handige koelkasten is bewaren geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden

Smaakkwaliteit & versheid. Deze woorden gaan hand in hand als het om smakelijke producten gaat. De seizoenen en onze lokale kwekers spelen een grote rol in ons aanbod. Wat het seizoen ons bied, bezorgen wij. Alles komt zo veel als mogelijk lokaal uit de streek regio vers van het land of plant.  Zo houden wij het duurzaam, verser en veel lekkerder.

Hoe werkt vers fruit op school?

1: Graag komen wij samen in contact. KLIK  In een geplande afspraak bespreken we de wensen, leveringsmoment, mogelijkheden en prijzen.

2: Wij bezorgen jullie volle kist(en) fruit voor school. Op een vaste dag en tijdvak.

3: Na de levering staat het fruit staat klaar om gegeten te worden. De producten zijn verschillend in rijping. Zodat er de hele week genoten kan worden.

Onze Fruitpakketten

Geen passende keuze kunnen maken?

Wij maken graag een prijs op maat.

10 personen - 40 stuks vers fruit. €21.95

15 personen - 75 stuks vers fruit. €30,00

25 personen - 100 stuks vers fruit. €42,50

Vers fruit voor school en werk

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, aanbiedingen en vlogs: