Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
  • ALTIJD VERS GARANTIE
  • VAN HOLLANDSE BODEM
  • DE MEESTE STREEKPRODUCTEN
  • GRATIS BEZORGD IN DE REGIO

De Toffe Peer

De kwaliteit van ons werkfruit en schoolfruit is het allerbelangrijkste en staat altijd op nummer 1. Net als onze service en klanttevredenheid.  we gaan en leveren voor de allerbeste kwaliteit en smaak. Daarom kopen wij in bij telers uit de regio en proeft u de Betuwe zo veel mogelijk. Wij zeggen niet alleen dat wij kwaliteit hebben, maar leveren dit ook bij de klant volgens afspraak.

 

8,9 BESTE GROENTEMAN VAN NEDERLAND

Wilco de Bruijn met vers fruit

Uitsluitend kwaliteit

Smaak, kwaliteit en versheid. Deze woorden gaan hand in hand als het om smakelijke producten gaat. De seizoenen spelen een grote rol in ons aanbod, wat het seizoen ons brengt, bezorgd De Toffe Peer. Zo houden we de kwaliteit hoog en de smaak het allerlekkerst!

Geschiedenis

1 juni 1968 was het bedrijf van Wilco’s overgrootvader een feit: Johan Geurts Groenten en Fruit. Johan Geurts reed met zijn volgeladen melkwagen volgeladen door de Betuwe, onder andere in Opheusden, Driel en Zetten. Een spijkstaalwagen die van deur naar deur ging om de bewoners van hun gezonde boodschappen te voorzien.  In de omgeving was deze wagen erg bekend en geliefd vanwege ‘Het is de kwaliteit die het hem doet’. Later nam Wilco’s opa, Hans Geurts, de zaak over en hanteerde wederom diezelfde, belangrijke waarde om alleen te kiezen voor kwaliteitsfruit en -groenten. Het groente-en-fruit-virus sloeg vervolgens over, naar Wilco. Al vanaf zijn 12e jaar had hij zijn eigen kraam en maakte hij er zijn missie van om de Betuwe aan haar dagelijkse portie groente en fruit te helpen. Toen Wilco 15 jaar was opende hij zijn eigen winkel met dagelijks verse producten van kwekers en de veiling.  Zijn bedrijf onderging diverse veranderingen, zo kreeg het in 2017 de naam “de Toffe Peer” en is Wilco nu een betrouwbaar leverancier van school- en bedrijfsfruit geworden.

Duurzaam, Fruit uit de streek, Eerlijke producten, kwaliteit, 8,9 Beste Groenteman van Nederland

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, aanbiedingen en vlogs: