Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
  • DUURZAAM GETEELD VAN HOLLANDSE BODEM
  • ALTIJD VERS GARANTIE UIT DE REGIO
  • MEER STREEKPRODUCTEN
  • GRATIS BEZORGD

De Toffe Peer

De kwaliteit van ons werkfruit en schoolfruit is het allerbelangrijkste en staat altijd op nummer 1. Net als onze service en klanttevredenheid.  we gaan en leveren voor de allerbeste kwaliteit en smaak. Daarom kopen wij in bij telers uit de regio en proeft u de Betuwe zo veel mogelijk. Wij zeggen niet alleen dat wij kwaliteit hebben, maar leveren dit ook bij de klant volgens afspraak.

Smaak, kwaliteit en versheid. Deze woorden gaan hand in hand als het om smakelijke producten gaat. De seizoenen spelen een grote rol in ons aanbod, wat het seizoen ons brengt, bezorgd De Toffe Peer. Zo houden we de kwaliteit hoog en de smaak het allerlekkerst!

 

8,9 BESTE GROENTEMAN VAN NEDERLAND

Wilco de Bruijn met vers fruit

Geschiedenis

De overgroot opa van Wilco, Johan Geurts, beter betekent als Han Geurts. Johan Geurts reed met zijn volgeladen ventwagen met groenten, fruit en bloemen door de Betuwe, onder andere in Opheusden, Driel, Bemmel en Zetten. In de omgeving was deze wagen erg bekend en geliefd vanwege ‘Het is de kwaliteit die het hem doet’. Later nam Wilco’s opa Hans Geurts op 1 juni 1968, de zaak over en hanteerde wederom diezelfde, belangrijke waarde om alleen te kiezen voor kwaliteitsgroenten en -fruit. Vervolgens starten Wilco in 2008 zijn eigen kraampje en maakte hij er zijn missie van om de Betuwe aan haar dagelijkse portie groente en fruit te helpen. Toen Wilco 15 jaar was opende hij zijn eigen winkel, De Kleinste Groentewinkel van Driel, 3.80 x 4.10 meter. Daarmee de kleinste groentewinkel van heel Nederland. Zes jaar later werd De Toffe Peer een feit. Nu 11 jaar later in Wilco De Toffe Peer een betrouwbaar leverancier van school- en bedrijfsfruit.

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, en aanbiedingen: