Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Keertje proberen?

Gratis proefpakket!

Klik hier
  • DUURZAAM GETEELD VAN HOLLANDSE BODEM
  • ALTIJD VERS GARANTIE UIT DE REGIO
  • MEER STREEKPRODUCTEN
  • GRATIS BEZORGD

fruit op je werk van De Toffe Peer

Presteren met toffe peren, dat doe je met De Toffe Peer. Elke dag staan wij klaar om het meest verse fruit op je werk te leveren. Alle vitamientjes komen zoveel mogelijk rechtstreek van diverse lokale kwekers uit de regio zodat wij de meeste streekproducten uit ieder jaargetij kunnen leveren. Duurzaam, milieubewust en gezond teelt zijn bij ons hele toffe eigenschappen. onze kwaliteit zie, ruik en proef je. Zo krijg je bij De Toffe Peer, altijd een beetje meer. En het allerlekkerste fruit op je werk. Dat werkt met ons werkfruit.

Onderzoek wijst uit dat wanneer je gezond eet, je meer energie krijgt, vitaliteit en het verlaagt de kans op een griepje. Kortom, niet alleen jullie, maar ook het bedrijf is er blij mee. Informeer naar de mogelijkheden

Vers fruit in hoge houten kist

Onze Fruitpakketten

Voordelen voor de werkgever van fruit op je werk

Tof bedacht he, Zo is er de werkkostenregeling die het mogelijk maakt om fruit op je werk fiscaal onbelast te verstrekken.  Hierdoor behoud de werknemer zijn vrije ruimte (1,2%) binnen de fiscale loonsom van zijn werkgever. Meer informatie?  vraag hierna bij uw accountant. Een pakket vol vers fruit op het werk is al mogelijk vanaf

10 personen á 40 stuks voor €22.99

Wilco de Bruijn met vers fruit in houten kist

Hoe werkt vers fruit op het werk?

1: Graag komen wij samen in contact. KLIK  In een geplande afspraak bespreken we de wensen, leveringsmoment, mogelijkheden en prijzen.

2: Wij bezorgen jullie volle kist(en) fruit voor op het werk. Op een vaste dag en tijdvak.

3: Na de levering staat het fruit staat klaar om gegeten te worden. De producten zijn verschillend in rijping. Zodat er de hele week genoten kan worden.

Cool-kast idee

Een koeling vol met Smoothies en Verst fruit op het werk? Cool idee toch?  Een energiezuinige glasdeur koeling op huurbasis van €6,99 euro per maand. Netjes aangelicht, geheel HACCP gecertificeerd eisen en niet geheel onbelangrijk, geluidsstil. Dit UNIEKE concept is zorgeloos.

Wij bieden 4 unieke smoothies aan. Deze zijn altijd te bestellen het hele jaar door rond voor dezelfde prijs. Onze smoothies bestaan altijd uit 100% fruit en worden dagelijks vers gemaakt.

PINK SURPRISE: aardbei, appel, framboos.

ORANGE BOOST: mango, sinaasappel, banaan, appel, passievrucht.

GREEN POPEYE: appel, spinazie, bleekselderij, gember, limoen.

RED POWER: Appel, biet, wortel, granaatappel, gember, limoen.

Informeer HIER voor de mogelijkheden

Koelkast met smoothies en vers fruit op het werk

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, en aanbiedingen: