Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

VRAGEN?

Direct contact met Wilco

Contact opnemen
  • ALTIJD VERS GARANTIE
  • VAN HOLLANDSE BODEM
  • DE MEESTE STREEKPRODUCTEN
  • GRATIS BEZORGD IN DE REGIO

Wees UNIEK, Fit en gezond!

Wat is er nu lekkerder om na het sporten een frisse Smoothie of een stuk fruit te nemen. Als sportschool of vereniging is het fijn als deze gezonde snacks worden aangeboden aan leden of personeel. Daarom biedt De Toffe Peer de mogelijkheid om op vaste basis heerlijke smoothies en vers fruit te verzorgen. Dit word geheel compleet geleverd incl. energiezuinige glasdeur koeling op huurbasis van €6,95 euro per maand. In deze koeling worden de smoothies keurig gepresenteerd, netjes aangelicht, geheel HACCP gecertificeerd eisen en niet geheel onbelangrijk, geluids stil. Zorgeloos is dit UNIEKE concept van ons volledig. Er is totaal geen omkijken naar levering van de producten. Alles word geheel op afgesproken tijd(en) geleverd zoals het hoort. een keer per twee weken is ons streven om alles te bevoorraden. Met een houdbaarheidsdatum van 18-20 dagen is dit voldoende. Mochten de producten al eerder op zijn komen we graag binnen 24-48 uur langs. Ook bied dit concept promotiemateriaal, stempelkaarten voor betalen zonder contact en verkoopmotivaties.  Prijzen van onze smoothies staan vast het hele jaar door zonder grote minimale afname. Zo is dit complete zorgeloze concept toegankelijk voor iedere sportschool. Keertje proberen?

Smoothie en fruit na het sporten ?

1: Graag komen wij samen in contact. KLIK  In een geplande afspraak bespreken we de wensen, leveringsmoment, mogelijkheden en prijzen.

2: Wij bezorgen de smoothies en vers fruit. Op een vaste dag met tijdvak.

3: Bij de levering worden de smoothies en stuks fruit in de koeling bijgevuld en staat ze klaar voor verkoop.

Smoothies

Wij bieden 4 smoothies aan. Deze zijn altijd te bestellen het hele jaar door rond voor dezelfde prijs. Ook bieden we regelmatig seizoensgebonden smoothies aan. Onze smoothies bestaan altijd uit 100% fruit en groentes en dagelijks vers worden gemaakt. In heerlijke smaken! Dit zijn ze:

PINK SURPRISE: aardbei, appel, framboos.

ORANGE BOOST: mango, sinaasappel, banaan, appel, passievrucht.

GREEN POPEYE: appel, spinazie, bleekselderij, gember, limoen.

RED POWER: Appel, biet, wortel, granaatappel, gember, limoen.

Vers fruit voor school en werk

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, aanbiedingen en vlogs: