Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

VRAGEN?

Direct contact met Wilco

Contact opnemen

Presteren met peren

Presteren doe je met peren, én de rest van de fruitfamilie natuurlijk! Productieve medewerkers door gezonde en lekkere snacks. Onderzoek wijst uit dat mensen gezonder eten, als er gezond voedsel wordt aangeboden. Daarom biedt De Toffe Peer de mogelijkheid om op vaste basis groente- en fruitbestellingen te plaatsen. Aandacht voor een gezond levenspatroon is belangrijk.

Het TOF-abonnement

Een abonnement nemen bij De Toffe Peer? Het is een aanrader zónder verplichtingen. Onze succesvolle groente- en fruitabonnementen zijn wekelijks opzegbaar. Bovendien is het lekker overzichtelijk: De Toffe Peer hanteert per jaar vaste prijzen en je krijgt een maandelijkse factuur. Zo worden er geen appels met peren vergeleken!

Fruitkisten op bestelling

Jouw pakket vullen met je favoriete fruitfamilie en zelf je pakket samenstellen? Geen probleem! Graag zelfs. Als je advies nodig hebt met betrekking tot allergieën of andere wensen hebt, sta ik voor je klaar. Onderstaande prijzen zijn excl. BTW.

€ 21,95 - 10 personen minimaal 40 stuks vitamines. Zelf samen te stellen!

€ 30,00 - 15 personen minimaal 75 stuks vitamines. Zelf samen te stellen!

€ 42,50 - 25 personen minimaal 100 stuks vitamines. Zelf samen te stellen!

ProefPEERiode! Keertje proberen?

Bel 06 82 01 24 80 of stuur een berichtje via het contactformulier. Vermeld hierbij de gewenste kist en eventuele allergieën of opmerkingen.

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, aanbiedingen en vlogs: