Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

De Toffe Peer

De Toffe Peer Groenten & Fruit is de uitgekomen droom van mij, Wilco de Bruijn. Door het enthousiasme van familie ben ik al op mijn twaalfde in het fruit beland, mét een eigen kraam. Op mijn 15e opende ik mijn eerste winkel. De Toffe Peer is ‘the next step’. Van inkopen en verkopen naar gezonde concepten en fruitig ondernemerschap. Maar twee ingrediënten blijven altijd aanwezig: Kwaliteit en gezelligheid! De gezelligste groenteboer van de regio! We heten niet voor niets De Toffe Peer.

– 8,9 BESTE GROENTENMAN VAN NEDERLAND –

Uitsluitend kwaliteit

Smaak, kwaliteit en versheid. Deze woorden gaan hand in hand als het om smakelijke producten gaat. Anders krijg je ook geen 8,9 voor de Beste Groenteman van Nederland. De seizoenen spelen een grote rol in ons aanbod, wat het seizoen ons brengt, biedt De Toffe Peer aan. Zo houden we de kwaliteit hoog en de smaak het allerlekkerst!

Geschiedenis

1 juni 1968 was het bedrijf van Wilco’s overgrootvader een feit: Johan Geurts Groenten en Fruit. Johan Geurts reed met zijn volgeladen melkwagen volgeladen door de Betuwe. Echt zo’n één, zoals je ze vroeger zag. Een spijkstaalwagen die van deur naar deur ging om de bewoners van hun gezonde boodschappen te voorzien. Wilco’s overgrootvader Johan Geurts deed dat onder andere in Opheusden, Driel en Zetten. In de omgeving was deze wagen erg bekend vanwege de onlosmakelijk verbonden zwarte letters op de houten plank: ‘Het is de kwaliteit die het hem doet’. Later nam Wilco’s opa, Hans Geurts, de zaak over en hanteerde wederom diezelfde, belangrijke waarde om alleen te kiezen voor kwaliteitsfruit en -groenten. Het groente-en-fruit-virus sloeg vervolgens over, naar Wilco. Al vanaf zijn 12e jaar had hij zijn eigen kraam en maakte hij er zijn missie van om de Betuwe aan hun dagelijkse portie groente en fruit te helpen. Toen Wilco 15 jaar was opende hij zijn eigen winkel met dagelijks verse producten van kwekers en de veiling. Inmiddels heeft hij zijn rijdende winkel, waarmee hij op diverse markten te vinden is. Zijn bedrijf onderging diverse veranderingen, zo kreeg het in 2015 de naam “de Toffe Peer” en is Wilco ook een betrouwbaar leverancier van school- en bedrijfsfruit geworden.

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, aanbiedingen en vlogs: