Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Fruitmanden en schalen

Presteren doe je met peren, én de rest van de fruitfamilie natuurlijk!

Dit geldt ook voor onze vers geleverde Fruitmanden en schalen. Deze worden altijd naar wens van de klant gemaakt en samengesteld, net als het school en werkfruit. Hieronder vind u 3 mogelijkheden die er worden aangeboden aan fruitmanden en schalen. Uiteraard is op maat ook mogelijk. Bezorging is geheel kosteloos binnen het bezorggebied. Kijk hiervoor even op de contactpagina. Hierbuiten is bezorging ook mogelijk in overleg. Vraag naar de mogelijkheden. Dat maakt Wilco nou een echte Toffe Peer!. Afbeeldingen zijn voorbeelden en kunnen dus variëren bij levering i.v.m. seizoensproducten.

Relatiegeschenken

Ook bied Wilco De Toffe Peer tal van mogelijkheden in relatiegeschenken. Of het nu gaat om een Jubileum, viering of speciale gelegenheid. Door fruit te combineren met op maat gemaakte producten of zelf uw logo geprint op het fruit zijn er tal van mogelijkheden bespreekbaar. Graag nodigen wij u uit voor een gesprek om de mogelijkheden door te spreken en een prijs op maat aan te bieden.

Fruitkisten op bestelling

Jouw fruitmand of schaal laten vullen met favoriete fruitfamilie en zelf je pakket samenstellen? Geen probleem! Graag zelfs. Als je advies nodig hebt met betrekking tot allergieën of andere wensen hebt, sta ik voor je klaar. Onderstaande prijzen zijn excl. BTW.

€ 21,95 - Zelf samen te stellen!

€ 28.95 - Zelf samen te stellen!

€ 32.50 - Zelf samen te stellen!

Bel 06 82 01 24 80 of stuur een berichtje via het contactformulier. Vermeld hierbij de gewenste fruitmand of schaal met eventuele allergieën of opmerkingen.

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, aanbiedingen en vlogs: