Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

VRAGEN?

Direct contact met Wilco

Contact opnemen
  • ALTIJD VERS GARANTIE
  • VAN HOLLANDSE BODEM
  • DE MEESTE STREEKPRODUCTEN
  • GRATIS BEZORGD IN DE REGIO

Heerlijk vers fruit op het werk

Kies dan voor een fruitpakket vol met alle favoriete stukken fruit bij De Toffe Peer. Wij noemen het Presteren met Peren, én de rest van de fruitfamilie natuurlijk. Ieder pakket word uniek samengesteld op maat naar wens van de klant. Zo zorgen we samen tegen voedselverspilling. Opeten is immers lekkerder dan laten liggen op de schaal. Onderzoek wijst uit dat je gezonder eet wanneer er gezond en lekker fruit wordt aangeboden. Je hebt meer energie, vitaliteit en verlaagt de kans op een griepje. Kortom, niet alleen jullie, maar ook het bedrijf is er blij mee. Informeer naar de mogelijkheden

Smaak, kwaliteit & versheid. Deze woorden gaan hand in hand als het om smakelijke producten gaat. De seizoenen en onze lokale kwekers spelen een grote rol in ons aanbod. Wat het seizoen ons bied, bezorgen wij. Alles komt zo veel als mogelijk lokaal uit de streek regio vers van het land of plant.  Zo houden wij het duurzaam, verser en veel lekkerder.

Hoe werkt vers fruit op het werk?

1: Graag komen wij samen in contact. KLIK  In een geplande afspraak bespreken we de wensen, leveringsmoment, mogelijkheden en prijzen.

2: Wij bezorgen jullie volle kist(en) fruit voor op het werk. Op een vaste dag en tijdvak.

3: Na de levering staat het fruit staat klaar om gegeten te worden. De producten zijn verschillend in rijping. Zodat er de hele week genoten kan worden.

Fiscale voordelen van fruit op het werk?

Deze zijn er zeker. Vrijwel ieder bedrijf heeft hier recht op. Zo is er de werkkostenregeling die de mogelijk geeft om fruit op het werk fiscaal onbelast te verstrekken. Geleverd bedrijfs- fruit van De Toffe Peer valt onder Loon in natura met een nihilwaardering. Hierdoor behoud de werknemer zijn vrije ruimte (1,2%) binnen de fiscale loonsom van zijn werkgever. Meer informatie?  vraag hierna of bij uw accountant. Een pakket vol vers fruit op het werk is al mogelijk vanaf

10 personen á 40 stuks voor €21,95

Vitamine gecertificeerd

Ben jij al vitamine gecertificeerd? Nee? Houd je team gezond en promoot een gezonde life- en bedrijfstyle, dan ontvangen jullie ons Vitamine Gecertificeerd Keurmerk! Maak hieronder kennis met onze gevarieerde pakketten, bestel én jij wordt de toffe peer van jouw bedrijf.

Onze Fruitpakketten

Geen passende keuze kunnen maken?

Wij maken graag een prijs op maat.

10 personen - 40 stuks vers fruit. €21.95,

15 personen - 75 stuks vers fruit. €30,00

25 personen - 100 stuks vers fruit. €42,50

Vers fruit voor school en werk

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws, weetjes, aanbiedingen en vlogs: